Info over DOS

Christelijke korfbalvereniging D.O.S.
Westbroek
Opgericht: 8 juni 1967

Secretariaat
Wolkammerweg 32
3615 CG Westbroek
Voor vragen kunt u contact opnemen via info@dos-westbroek.nl

Bewegen is belangrijk, wat is er dan nog mooier om dat ook nog eens te doen in een veilige en prachtige omgeving. Kom daarom korfballen bij D.O.S.

Korfbal is dé teamsport en speel je met jongens en meisjes samen. Het spel gaat razendsnel en alleen door samen te spelen kun je scoren. Naast wedstrijden en trainingen organiseert D.O.S. diverse activiteiten, van het Sinterklaasfeest tot het stratenkorfbal. Het sociale aspect speelt bij D.O.S. namelijk een belangrijke rol.

D.O.S. is een actieve korfbalvereniging in het dorp Westbroek. Wij hebben 11 teams die competitiewedstrijden spelen en ongeveer 150 leden. Naast deze teams is dit seizoen een grote groep recreanten gestart die op de donderdagavond gezellig en fanatiek met elkaar traint.

Om kennis te maken met D.O.S. kun je het beste langskomen op ons veld en ons clubhuis in Westbroek, daar speelt D.O.S. in het voor- en najaar haar wedstrijden. In de winter zijn de wedstrijden in de sporthal van Maartensdijk, de Vierstee. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen, meld dit dan van te voren bij de Jeugd Technische Commissie (jtc@dos-westbroek.nl). Dan zorgen zij dat de trainers op de hoogte zijn en ben je van harte welkom om vier keer kosteloos mee te trainen.

Onze eigen leden, maar ook de ouders van jeugdleden zijn erg betrokken bij de verening. Zij zorgen er samen voor dat er veel vrijwilligerswerk wordt gedaan en dat is nodig om de vereniging draaiende te houden. Ook de bedrijven in Westbroek dragen D.O.S. een warm hart toe, dit doen zij door middel van sponsoring. Wil je meer weten over de verschillende sponsormogelijkheden, kijk dan verder onder het kopje sponsors.

Bij onze jeugd ligt de nadruk op het beter leren korfballen. Doordat elk team twee trainers heeft kan extra aandacht aan alle kinderen worden gegeven. Met dank aan de inzet van onze commissies is de jeugdafdeling van D.O.S. gegroeid. Het is belangrijk dat deze groei zich doorzet om D.O.S. ook in de toekomst op hoog niveau te laten spelen. Het eerste van D.O.S. speelt dit seizoen namelijk Hoofdklasse op het veld en in de zaal Overgangsklasse.

Wil je meer weten? Kijk dan verder rond op deze website of de facebook pagina.

Of je weinig of veel talent hebt, iedereen is bij ons welkom!

Contributies
Met ingang van 2018/2019 gelden de volgende contributiebedragen:

Senioren € 192,00
Recreanten € 103,00
Algemeen reserves € 144,00
Junioren € 151,00
Aspiranten € 126,00
Pupillen € 96,00
Kangoeroes € 56,00
Niet spelend lid € 39,00