Bob Gerritsen naar DOS

DOS kan zich verheugen op de komst van Bob Gerritsen, die in het nieuwe seizoen de selectie komt versterken.

In 2017 kondigde Bob Gerritsen zijn afscheid aan als topkorfballer. Bob groeide op in Maartensdijk, speelde in zijn jeugd bij Tweemaal Zes en kwam in de korfballeague onder andere uit voor DVO. Een voetblessure hinderde dit korfbaldier zodanig, dat stoppen op dat moment de enige optie was.

Nadat Bob dit jaar in mei hoorde dat hij weer mocht gaan korfballen, is hij bij DOS gaan trainen. En dat beviel hem wel! Ook de gesprekken met trainer/coach Maarten van Brenk en Wilco de Rooij van de TC verliepen positief. Coach Van Brenk vindt Bob een welkome versterking omdat hij met zijn ervaring, kwaliteit en gedrevenheid een toegevoegde waarde is voor DOS.

Bob licht zijn keuze voor DOS toe: “Ik kijk er naar uit om volgend seizoen weer te gaan korfballen. Het blijft een mooi spelletje en het is een leuk vooruitzicht om in augustus aan te sluiten bij DOS. Bij het meetrainen voelde ik meteen dat het samenspel klikte en dat we elkaar snel konden vinden. Dat is lekker want chemie is niet altijd vanzelfsprekend. We hebben een veelzijdige selectie met verschillende soorten spelers. Deze verscheidenheid biedt de nodige mogelijkheden en het zou natuurlijk erg mooi zijn als we elkaar op de juiste momenten gaan aanvullen.”

DOS is blij dat Bob vanaf augustus speler is van de Westbroekse selectie. Wij heten Bob van harte welkom en wensen hem veel succes en korfbalplezier toe.