Kom ook bij DOS!

Bij korfbalvereniging DOS zijn we altijd op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om lid te worden? Dan ben je van harte welkom!

Wil je je aanmelden bij DOS? Leuk! Klik hier!

Waarom korfbal?

Er zijn een hoop leuke sporten en activiteiten te bedenken voor jou en/of je kind. Wat korfbal de leukste keuze maakt? Simpel! Bij korfbal kun je al vanaf 3 jaar leren hoe het is om te spelen en samen te werken met zowel jongetjes als meisjes. Korfbal stimuleert de motoriek én de sociale vaardigheden van kinderen. Kortom; een goede reden om al op jonge leeftijd met DOS Westbroek in aanraking te komen.

Contributie & gratis meetrainen

Een ander leuk feitje? De contributie van korfbal, en vooral van DOS Westbroek, is een stuk lager dan die van andere sporten. Daarnaast mag je het de eerste maand helemaal gratis uitproberen! Train dus gezellig een tijdje mee en kijk of het bevalt!

Een winterstop kennen we niet, in de winter wordt er binnen getraind in de Vierstee in Maartensdijk of in het dorpshuis van Westbroek. Het rijden naar wedstrijden lossen we met elkaar op d.m.v. een rijschema. Zo komen alle ouders een keer aan de beurt om te rijden.

Lijkt deze gezellige teamsport je wel wat en word je lid? Dan krijg je van ons ook nog eens de eerste maand gratis!

Hieronder de leeftijden van de huidige jeugdteams

A = leeftijd tussen 15 en 18 jaar

B = leeftijd tussen 13 en 15 jaar

C = leeftijd tussen 11 en 13 jaar

D = leeftijd tussen 9 en 11 jaar

E = leeftijd tussen 7 en 9 jaar

F = leeftijd tussen 5 en 7 jaar

Kangoeroes = vanaf 3 jaar!

Komt je leeftijd niet overeen met het bovenstaande schema, maar wil je wel bij je vriendje of vriendinnetje, dan wordt er natuurlijk gezocht naar oplossingen. Want bovenal staat plezier in het spel voorop!

Je kunt ook met de U-pas bij ons lid worden.
Heeft u een laag inkomen? Vraag dan de gratis U-pas aan. Met de U-pas krijgt u een bedrag voor sport, cultuur en recreatie.

Voor meer informatie kun je ons altijd even mailen info@dos-westbroek.nl