Sponsors

Sponsormogelijkheden bij DOS
Veel ondernemers hebben de weg naar de korfbalsport gevonden, vaak vanwege de prima mogelijkheden om een reclameboodschap te uiten, soms vanuit een welwillende houding naar het plaatselijke verenigingsleven. Ook DOS mag zich verheugen in een groeiende belangstelling, uiteraard gerelateerd aan sportieve resultaten.

Shirtsponsoring

De bedrijfsnaam/logo wordt op de voorkant dan wel achterzijde van de wedstrijdshirts gedrukt. Het is ook mogelijk dat op voorzijde en achterzijde een andere sponsor komt. DOS 1, 2 en A1 hebben momenteel twee sponsoren. Voor achttallen worden 12 shirts besteld. Dit is het standaard pakket per team. Extra opties zijn om ook trainingspakken, tassen en inschietshirts te sponsoren. De tenues worden door DOS besteld bij onze kledingleverancier. Een shirtreclameovereenkomst wordt aangegaan voor 4 jaar. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie.

Reclameborden
De reclameborden worden vervaardigd van hoogwaardig MDF, afgewerkt met een 3 mm massieve pvc rand. De standaard afmetingen zijn 3.00 x 0.92 meter. De borden zijn eigendom van de vereniging. De bovenste rand van de reclameborden zijn in de clubkleuren: oranje/blauw. De bedrukking kan via de vereniging plaatsvinden of door de sponsor zelf. De opdrukkosten zijn voor rekening van de sponsor. Een reclamebordovereenkomst geldt minimaal voor 2 jaar en wordt hierna automatisch telkens met een jaar verlengd. De kosten voor een reclamebord bedragen € 175,– per jaar. Alle reguliere plekken zijn per 2017 ingevuld.

Scorebordsponsor

In 2006 is een mooi elektronisch scorebord gerealiseerd langs het kunstgrasveld. Iedereen heeft zo een duidelijk zicht op de stand. Zowel de spelers, coaches, publiek langs het veld als op het terras. Het scorebord is een echte blikvanger. Onder het scorebord is ruimte voor drie reclameborden.

Evenementensponsoring
Bij DOS wordt een aantal vaste evenementen per jaar georganiseerd. U heeft de mogelijkheid om als sponsor hier uw naam aan te verbinden.

Per evenement kan er afgesproken worden wat de bijdrage kan zijn. DOS organiseert ook evenementen die niet ieder jaar terugkeren (bijv. een rommelmarkt), maar waar ook de nodige publiciteit aan wordt gegeven. Ook hier kunt u zich aan verbinden.

Vlaggensponsor
DOS heeft een eigen vlag die altijd wappert tijdens onze thuiswedstrijden op het veld. Hiernaast is de Rabobank vlaggensponsor. Wilt u dat uw vlag hiernaast komt te hangen tijdens wedstrijddagen of speciale evenementen? Neem dan even contact op met iemand van de sponsorcommissie.

Balsponsor
Een andere mogelijkheid is het aanbieden van de wedstrijdbal. Deze bal wordt voor de thuiswedstrijden van senioren 1, dan wel een team naar keuze, aangeboden. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt dit vermeld en vervolgens ook op de website en Facebook. In het wedstrijdverslag in de krant wordt dit eveneens opgenomen. De kosten van deze sponsormogelijkheid bedragen € 50,– per keer. Diverse ondernemers hebben al eens een wedstrijd gesponsord zoals Rietdekkersbedrijf Teunis van Sligtenhorst.

Korfsponsoring
De korven die elke zaterdag tijdens wedstrijden gebruikt worden, kunnen worden voorzien van en sticker met uw bedrijfsnaam/logo.

Naamsponsoring
Vanwege de sportieve prestaties en het actieve karakter van de vereniging, komt DOS vaak in de lokale media en op sociale media. Een naam verbintenis is daarmee een aantrekkelijke manier van sponsoring om een doelgroep te bereiken. De naam van de vereniging wordt dan statutair aangepast en overal toegepast. Een voorbeeld is OVVO/De Kroon in Maarssen. Heeft u interesse en wilt u uw naam koppelen aan DOS? Vraag de sponsorcommissie naar de mogelijkheden. Misschien heet DOS dan binnenkort “DOS/uw bedrijfsnaam”?

Voordeelpakket/Combisponsor
Veel van de huidige sponsors maken gebruik van het voordeelpakket en zijn combisponsor. Dit geeft de betrokkenheid van deze sponsoren bij de vereniging weer. Shirtsponsors die ook een reclamebord afnemen, krijgen zo 50% reductie op de huurprijs van het bord. Ook andere mogelijkheden van een voordeelpakket zijn bespreekbaar.

Banner op website DOS
Het is mogelijk op onze website een banner te plaatsen met uw bedrijfsnaam. De kosten bedragen hiervoor € 100,00 per jaar. Sponsors krijgen deze mogelijkheid gratis.

Kleding
Sinds enkele seizoenen beschikt DOS over een eigen kledinglijn. Dit past in ons streven naar een herkenbare vereniging met kwaliteit. Wij hebben sinds 1 januari 2016 een overeenkomst met Mutasport/Korfbaltotaal.nl en Hummel als kledingleverancier. Alle kleding voor de teams wordt door ons hier besteld. De leden kunnen ook zelfstandig via een webshop artikelen met korting bestellen bij deze bedrijven. Bekijk hier de clubcollectie.