Coronavirus betekent afgelasting van de veldcompetitie (update 24 maart)

Alweer een update en alweer geen goed nieuws!

Competitie

Na het kabinetsbesluit van gisteravond met een verbod op het houden van evenementen tot 1 juni, heeft het KNKV direct besloten dat alle geplande wedstrijden in (het tweede deel van) de veldcompetitie voor dit seizoen worden afgelast. Het besluit van het kabinet is ingrijpend en het besluit van het KNKV voor ons als korfballiefhebbers ook, maar de gezondheid van ons allen is nog veel belangrijker.

Wat dit voor gevolgen heeft voor de rangschikking en promotie- en degradatieregeling besluit het KNKV uiterlijk maandag 6 april, dezelfde einddatum die eerder aangekondigd is voor wat betreft de afwikkeling van de zaalcompetitie.

DOS activiteiten

Het besluit van het kabinet houdt ook in dat tot die tijd er geen DOS activiteiten zullen plaatsvinden. Geen klaverjasavonden, teamuitjes of andere bijeenkomsten, waaronder ook bijeenkomsten over de visie 2025. Hoe we dit nu gaan oppakken is nog onbekend, maar we houden jullie op de hoogte. Laten we hopen dat we in de maand juni elkaar nog -voor de zomervakantie- op het korfbalveld en in ons clubhuis kunnen ontmoeten!

Bestuur ckv DOS