DOS 2 wint ook tweede playoff wedstrijd van De Meeuwen 2!

Na de 26-28 winst in een doelpuntrijk duel afgelopen zaterdag, stond midweeks de return wedstrijd op het programma. Woensdagavond was de Vierstee volgestroomd met publiek van beide verenigingen en zij zorgden voor een geweldige sfeer op de tribunes.

De spelers in het veld schotelden hen een spannende wedstrijd voor. In een sportief duel hadden de gasten uit Putten in het eerste deel voor rust het initiatief en scoorden zij vaak als eerste. DOS haakte steeds aan en richting het rustsignaal pakte DOS een mooie twee punten voorsprong.

Bij de Meeuwen, dat moest winnen (en ook nog minimaal met drie doelpunten verschil) om als winnaar van deze playoff wedstrijden uit de bus te komen, nam de druk in de tweede helft steeds meer toe. Het lukte hen maar niet om dichterbij te komen en DOS hield steeds een voorsprong van 1à2 doelpunten. Het bleef op die manier een erg spannende wedstrijd tot de laatste minuut. Bij het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter stond een 18-16 eindstand op het scorebord en was het feest in het DOS-kamp. Door deze beide overwinningen speelt DOS 2 ook volgend seizoen in de Res 1e klasse!