DOS Challenge

Beste Dossers,

Het is vandaag tweede paasdag, 13 april. Dit is de periode waarin normaal de voorjaarscompetitie start. Eindelijk weer in ons eigen clubhuis en op ons eigen veld. Hoe anders is dat nu.

Vanwege het COVID-19 virus is de zaalcompetitie abrupt tot een einde gekomen en de voorjaarscompetitie is komen te vervallen. Vanwege de maatregelen zijn er momenteel ook geen trainingen en is onze buitenaccommodatie gesloten. DOS: Door Oefening Sterk. Waar wij normaal trainen/oefenen om fit en gezond te blijven is dat nu andersom. We mogen niet samen sporten, juist om gezond te blijven.

Het is goed dat de overheid deze beslissingen heeft genomen. De gevolgen van het COVID-19 virus kunnen groot zijn. Dat is ook door onze eigen leden helaas ervaren. Afstand houden is nodig om dit virus de kop te bieden, en korfbal en afstand houden gaat nu eenmaal niet samen. De komende periode zit samen oefenen er niet in.

Maarrrr… alleen oefenen gaat natuurlijk nog wel! Jeroen en Leslie hebben jullie al uitgedaagd om de bal in een plantenbak te schieten en de eerste filmpjes hebben we al voorbij zien komen! Heb je de uitdaging nog niet geaccepteerd? Doe dit dan alsnog en stuur je filmpje naar het DOS kanaal!

Heb jij een leuke challenge voor de volgende matchday? Stuur je filmpje door en daag de andere dossers uit!

Als we elkaar weer mogen ontmoeten in ons eigen clubhuis zal de best uitgevoerde challenge beloond worden met een een consumptiebon te besteden in ons clubhuis!

Met vriendelijke groet,

Dirk Jan van Barneveld
Voorzitter DOS (Westbroek)