DOS heeft geen kind aan De Meeuwen.

DOS trad afgelopen zaterdag aan tegen mede promovendus De Meeuwen uit Putten. De wedstrijd eindigde in een gemakkelijke en ruimte overwinning van 26-13.

Het verloren punt van vorige week in de laatste seconde, heeft nog de hele week door gedreund bij het vlaggenchip van DOS. DOS wilde hoe dan ook deze bittere nasmaak proberen weg te werken tegen De Meeuwen.
De Meeuwen kwam met een bijna geheel nieuwe selectie naar Westbroek en zij hoopten deze avond hun eerste punten te pakken. Maar vanaf het eerste fluitsignaal leek dit al een kansloze missie. Beide teams startten nog wel wat gehaast en ongeduldig waardoor de eerste ballen van beide teams niet binnen vielen. DOS had het betere van het spel en liep tot de rust uit naar een 11-3 voorsprong.

Dit gaf zowel bij spelers als staf rust en in de 2e helft had DOS helemaal geen kind meer aan het team uit Putten. De Westbroekers scoorden nog 15 maal en kwamen zo uit op een ruimte overwinning van 26-13.

DOS kan zich nu als nr. 3 gaan opmaken voor de wedstijd van volgende week in Middelburg bij koploper Swift.

Doelpuntenmakers: Bob Gerritsen 5, Robin de Rooij 5, Annick Stokhof 4, Mathijs de Rooij 3, Linda Nap 3, Tim Nap 3, Floyd van Keulen 1, Marloes van Ettikhoven 1, Jeroen Groot 1.