DOS hervat veldseizoen met gelijkspel 14-14

DOS hervat veldseizoen met gelijkspel 14-14

In een regenachtig Zoetermeer hervatte DOS de veldcompetitie tegen concurrent de Meervogels. Voor beide teams even wennen om vanuit een knusse zaal, ineens weer op winderige en natte velden te moeten spelen.

DOS startte met enkele afwezigen. Van diegenen die wel speelden waren er ook een aantal nog half ziek en zwak, al was daar zeker in de eerste twintig minuten weinig van te merken. De soms wat natte ballen glibberden er lekker in en DOS liep al snel uit naar een 4-11 voorsprong. Er leek dus geen vuiltje aan de lucht.

Na wat wisselingen herpakte de Meervogels zich tegen het eind van de eerste speelhelft en knokte zich terug naar 7-11 halverwege.

Met vier treffers binnen enkele minuten na rust kwam de Meervogels langszij bij 11-11. Vanaf dat moment was de puf eruit bij het team uit Westbroek. De Meervogels kwam op voorsprong, maar van beide kanten werd er niet of nauwelijks nog gescoord in de slotfase. Het was DOS dat in de laatste minuut door een schot van Bob Gerritsen toch nog een punt mee naar huis kon nemen.

DOS is nu twee weken vrij en hervat de competitie met een thuiswedstrijd op zaterdag 13 mei tegen Fiks. Het aanvangstijdstip is om 15.30 uur.

Doelpuntenmakers: Robin de Rooij 4, Marloes van Ettikhoven 2, Tim Nap 2, Bob Gerritsen 2 en Mathijs de Rooij, Linda Nap, Floyd van Keulen en Annick Stokhof allen 1.