DOS kopje onder bij Dindoa uit Ermelo (18-14)

Na de onnodige thuisnederlaag, van twee weken geleden tegen Dindoa, was er DOS alles aangelegen om afgelopen weekend de punten mee naar Westbroek te nemen. Revanche was een vereiste.

Maar DOS en veldkorfbal zijn niet echt vriendjes van elkaar. Ondanks de, wederom, barre weersomstandigheden en het onregelmatige competitie schema, was DOS het eerste deel van de wedstrijd niet opgewassen tegen het team van Dindoa uit Ermelo.

Terwijl Dindoa vanaf het eerste fluitsignaal er vol op vloog, leek het erop dat de spelers van DOS eerst nog druk op zoek waren naar een poncho. DOS ging slecht om met de natte glibberballen en legde het ook mentaal af in de eerste speelhelft (9-3).

DOS startte de 2e speelhelft iets meer gedreven, maar er ontbrak een echte wil om te winnen. Het laatste deel van de wedstrijd rechtte DOS de rug liet toch nog wel even goed korfbal zien. Er was alleen te weinig tijd om de grote opgelopen achterstand nog recht te zetten (18-14)

Aanstaande zaterdag 1 juni speelt DOS haar laatste thuis wedstrijd van het seizoen om 15:30 thuis tegen Sparta Zwolle.

Doelpuntenmakers: Linda Nap 4, Annick Stokhof 3, Robin de Rooij 2, Tim Houtman 2, Jeffrey Vlietstra 1, Matthijs de Rooij 1, Tim Nap 1.