DOS laat steekje vallen in Dordrecht         .

Wederom moest DOS afreizen naar het voormalige korfbal bolwerk Dordrecht. Dit keer stond de uitwedstrijd tegen DeetosSnel op het programma. Een fusieclub met een mooie historie, waar Deetos eind ’90 jaren, veelvuldig meestreed om het landskampioenschap.

Aan DOS de opdracht om het goede spel van de afgelopen week voor te zetten.
Beide teams starten gedreven aan de wedstrijd en weten elkaar goed in evenwicht te houden. Zeker in de eerste speelhelft zijn de beide teams erg aan elkaar gewaagd.
Toch moet DOS met een achterstand van 11-8, aan de tweede helft beginnen. Bij een stand van 13-12, gaat DOS wat geforceerd op jacht naar een, op dat moment, verdiende gelijkmaker. Helaas had DOS afgelopen zaterdag niet de scherpte die het de afgelopen weken liet zien. Het team speelt erg onrustig en er worden veel onnodige fouten gemaakt.
In plaats dat DOS aanhaakt loopt DeetosSnel uit naar 16-12 en gaan de koppies bij het team uit Westbroek wat hangen. In het laatste deel vergroot DeetosSnel de voorsprong en moet het team, met een eindstand van 20-14, puntloos huiswaarts.

Aanstaande zaterdag de laatste veldwedstrijd voor de zaalcompetitie eind november start. DOS ontvangt om 15.30 uur Avanti uit Pijnacker.

Doelpuntenmakers: Robin de Rooij 5, Jeroen Groot 3, Tim Nap 3, Mathijs de Rooij 2 en Annick Stockhof 1.