DOS pakt stiekem punt tegen Fiks

Na het nipte verlies (21-20) in de eerste speelronde tegen FIKS en de rommelige wedstrijdindeling in de 2e speelronde mochten alle teams afgelopen weekend eindelijk weer aantreden.  DOS mocht wederom aantreden tegen de naaste concurrent uit Oegstgeest.

Het team van DOS startte de wedstrijd tam en ongeïnspireerd tegen een zeer voortvarend FIKS. Binnen tien minuten stond DOS  met 0-5 achter. Dit was totaal tegen het verkeerde been van de technische staf van DOS. Coach van Brenk was “Not Amused” over de instelling van zijn team. Ondanks een donderspeech bleef DOS achter de feiten aanlopen. DOS herpakte zich enigszins, maar leed nog steeds teveel onnodig balverlies en kende veel slordigheden. De rust werd ingegaan met een 7-11 achterstand.

Na wat logische wissels in de rust start DOS de 2e helft met meer spirit, maar FIKS hield de oranje hemden redelijk gemakkelijk van het lijf. Op de een of andere manier weet DOS toch altijd weer ergens energie vandaan te halen en een periode in de wedstrijd te vinden waarbij het ineens allemaal toch weer lukt. Zo ook nu! Fiks werd de laatste 10 minuten onder grote druk gezet en moet alle zeilen bijzetten. DOS weet vlak voor tijd toch weer op gelijke hoogte te komen. En zo eindigt een van de minste wedstrijden toch nog in een gelijkspel 17-17.

Aanstaande zaterdag speelt DOS weer een thuiswedstrijd. De wedstrijd tegen Sporting Delta begint om 15.30 uur.

Doelpuntenmakers: Robin de Rooij 8, Tim Nap 2, Mathijs de Rooij 2, Lisa Rademakers 2, Linda Nap 1, Annick Stokhof 1 en Bob Gerritsen 1.