DOS START MET GRATIS SPORT & SPEL VOOR ALLE KINDEREN VAN 3 T/M 7 JAAR OUD!

Vanaf februari start er een team voor de allerjongste kinderen die al willen beginnen met sporten en spelen. 

‘Korfbal is een van de weinige sporten waarbij kinderen al vanaf 3 jaar kunnen starten. Wij vinden namelijk dat je, zeker in deze tijd waarbij we steeds drukker zijn en meer binnen zitten, niet vroeg genoeg kunt beginnen met bewegen, sporten en (buiten) spelen. Daarom nodigen wij alle kinderen uit gemeente de Bilt en omstreken uit om gratis mee te komen spelen op zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur in het dorpshuis in Westbroek.’ Aldus voorzitter Dirk Jan van Barneveld.

Het is de perfecte sport waarbij je kinderen leert om samen te spelen met zowel jongens als meisjes! Tijdens de training ontwikkelen de kinderen een goede motoriek door allerlei leuke spelletjes met- en zonder bal. 

Zo’n nieuwe sport is soms best spannend en even wennen, daarom mag je maar liefst 4 keer gratis meedoen en hoef je pas de 5e keer een aanmeldformulier in te vullen. Op deze manier kan iedereen vrijblijvend en laagdrempelig kennismaken met de sport. In de winter trainen we in de zaal, en in de zomer gaan we weer naar de nieuwe kunstgrasvelden van C.K.V. DOS Westbroek. 

Speel en sport je gezellig met ons mee? Tot snel in het Dorpshuis in Westbroek!

Waar: Sporthal Dorpshuis Westbroek, Pr. Christinastraat 2, 3615 AG Westbroek
Wie: Alle jongens en meisjes uit gemeente De Bilt en omstreken van 3 t/m 7 jaar
Wanneer: Zaterdagochtend van 9:00 tot 10:00 uur
Wat: Spelletjes, rennen, motoriek, balbehandeling, samenspelen & plezier!