DOS verlengt met kledingsponsor Hummel; Onlykorfbal.nl wordt Korfbaltotaal.nl.

Kledingsponsor Hummel en DOS verlengen tot 2026
Sinds 2015 spelen de teams van DOS in kleding van het merk Hummel. Deze kleding kunnen de leden ook zelf (extra) bestellen via de webshop van DOS.
De sponsorcommissie van DOS heeft deze zomer het contract met Deventrade, die als leverancier van Hummel in Nederland optreedt, met 4 seizoenen verlengd.

Onlykorfbal.nl wordt Korfbaltotaal.nl
De artikelen uit de webshop werden altijd geleverd door Onlykorfbal.nl, waarmee DOS een aparte sponsorovereenkomst had. Onderdeel hiervan was een reclamebord langs ons veld en op de wedstrijdmanden de naam van het bedrijf.

Afgelopen zomer is Onlykorfbal.nl (inclusief eigenaar Manfred Hofstede) opgegaan in Korfbaltotaal.nl. Wij zijn blij dat de prettige samenwerking met Manfred behouden blijft..
Inmiddels zijn de nieuwe wedstrijdmanden van Korfbaltotaal.nl al gebruikt bij de eerste competitiewedstrijden en het reclamebord wordt binnenkort ook aangepast.

Voor onze leden verandert er niet veel. Onze webshop is ongewijzigd en via de link kunnen spullen worden besteld. Deze spullen worden alleen nu door Korfbaltotaal.nl geleverd.
De sponsorcommissie is blij met de beide vernieuwde sponsorcontracten voor de komende jaren.