DOS verliest aansluiting na nederlaag tegen SDO

Na de sportieve teleurstelling van vorige week, had DOS in eigen huis wel wat recht te zetten tegen SDO uit Kamerik. Na een goede trainingsweek waarbij iedereen zijn zegje had kunnen doen, wilde men afgelopen zaterdag met een schone lei beginnen.

De wedstrijd had van beide kanten een stroef en rommelig begin. En met name bij DOS leken enkele spelers toch nog niet op 1 lijn te zitten. Duidelijk was dat de spanning in de wedstrijd groot was. Slordige passing en afvang waren hier het gevolg van.

SDO daarentegen speelde gedisciplineerd en kon DOS goed volgen. Halverwege had DOS een kleine 10-9 voorsprong toen men de kleedkamers inging.

DOS zit op dit moment een beetje in de hoek waar de klappen vallen en er lijkt wat zand in de geoliede machine van de afgelopen twee jaar te zitten. Het einde van de 2e speelhelft leek een kopie van de wedstrijd van vorige week. Het was DOS dat direct na de rust scoorde maar vervolgens kwamen ze er niet meer aan te pas en liep SDO uit naar een 12-19 winst. Hierdoor is DOS inmiddels afgegleden naar een, niet verwachte, 6e plaats met 2 punten.

Aanstaande zaterdag speelt DOS een uitwedstrijd in Nijverdal. De wedstrijd tegen NKC’51 begint om 20.15 uur.

Doelpuntenmakers: Jeffrey Vlietstra 3, Tim Nap 3, Mathijs de Rooij 2, Linda Nap 2, Robin de Rooij 1, Annick Stokhof 1.