DOS verliest laatste zaalwedstrijd in en tegen Wageningen (15-13) 30-20.

DOS speelde haar laatste wedstrijd in Wageningen, net als de thuisploeg, niet meer om de knikkers.

KV Wageningen leek, tijdens de heenwedstrijd in Maartensdijk, de gedoodverfde kampioens- kandidaat. Maar ze lieten onnodige punten liggen en wisten dat er niet meer in zat dan een 3e plek.  DOS had zich na de winterstop veilig gespeeld en wist dat ze, als best of the rest,  op een 4e plek zouden eindigen. De thuisploeg wilde haar publiek nog een mooie wedstrijd voor schotelen, waarbij DOS uit was op revanche voor de net verloren thuis wedstrijd.

De wedstrijd ging mooi en gelijk op,  tot de 15-15 in de 2e speelhelft. Toen leek er wat te knappen

bij de oranjehemden uit Westbroek. Er leek wat irritatie in de ploeg te sluipen en de koppies gingen hangen. Coach Hazendonk en Mahadew Missier probeerde het team nog één keer op te zwepen. Maar de koek leek op, en zo eindigde deze wedstrijd om des Keizers baard in een teleurstellende 30-20 nederlaag.

FIKS is de verdiende kampioen in de Hoofdklasse A geworden en SDO (Kamerik) en NIC

(Groningen) zullen hun kunsten volgend jaar een stapje lager moeten vertonen.

DOS is nu enkele weken vrij en start de velcompetitie in de Hoofdklasse met een uitwedstrijd in Zwolle op 6 april tegen Sparta.

Doelpuntenmakers:   Marloes van Ettikhoven 4, Annick Stokhof 4, Tim Nap 4, Mathijs de Rooij 3, Robin de Rooij 2, Tim Houtman 2, Floyd van Keulen 1.