DOS vliegt over de Meeuwen heen en wint ruim met 25-18

Na het positieve spel van vorige week, staan er voor DOS de komende 3 weken, een paar belangrijke wedstrijden tegen de concurrenten op het programma,  welke concurrenten ook nog allemaal de top 3 op bezoek krijgen. Voor DOS zaak om zelf punten te pakken om zich te kunnen handhaven in de hoofdklasse.

Afgelopen zaterdag kwam de Meeuwen uit Putten op bezoek. Een tegenstander waarvan in het begin van de competitie, op een bijna beschamende wijze werd verloren. Dit nadat de oranjehemden bijna de gehele wedstrijd ruimschoots voor hadden gestaan.

Er was dus nog wel wat recht te zetten voor het team zelf, maar ook zeker richting de trouwe supporters, die wekelijks het land door reizen om de Westbroekers te ondersteunen.

DOS startte vol energie en super gedreven en vliegt als een wervelwind over de tegenstander heen. Het lijkt haast een kopie van de wedstrijd eerder dit seizoen.

Alleen nu komt DOS bij een voorsprong van 14-8 heel anders uit de kleedkamer. Het tempo wordt opgeschroefd waardoor er af en toe wel wat slordigheden in het spel zichtbaar worden. Maar DOS vergroot de voorsprong halverwege de 2e speelhelft naar een 22-10 voorsprong. Wordt de wedstrijd dit keer wel winnend wordt afgesloten?

Door onder andere een negenklapper van Jeffrey Vlietstra wint DOS deze uiterst belangrijke pot met 25-18 en is hierdoor niet langer de rode lantarendrager in de poule.

Zaterdag speelt DOS een uitwedstrijd in Kamerik tegen SDO met als inzet de 5e plek op de ranglijst. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

Doelpuntenmakers: Jeffrey Vlietstra 9, Robin de Rooij 4, Lisa Rademakers 3, Mathijs de Rooij 3, Tim Nap 2, Linda Nap 2, Annick Stokhof 1, Marloes van Ettikhoven 1.