DOS Westbroek klopt DOS Kampen

Toch nog in een lekker zonnetje reisde de korfbalfamilie van DOS Westbroek afgelopen zaterdag af naar Kampen. Om daar aan te treden tegen de naamgenoot, maar dan uit Kampen: DOS Kampen.
Op voorhand leek dit een formaliteit te zijn, omdat DOS Kampen nog zonder punten de ranglijst afsluit. Maar juist dit zijn dan van die wedstrijden, waarbij de concentratie iets minder kan zijn en iedereen gauw denkt: Het komt wel goed daar in Kampen.
Maar dit keer kwam het ook goed in Kampen. DOS Westbroek had geen kind aan het team van DOS Kampen.
Onder het oog van uitzinnig veel supporters werd de thuisclub van alle kanten voorbij gelopen. Alleen door het lage schot percentage van de spelers en speelsters uit Westbroek, was men in de rust nog niet verder uitgelopen dan 4-12. De wedstrijd kende nauwelijks enige spannende momenten en bleek achteraf inderdaad een formaliteit.
DOS Westbroek was veel te sterk voor het DOS uit Kampen en nam met een eindstand van 10-27 de 2 punten mee naar huis.

Door een gelijkspel van TZ uit Maartensdijk tegen KVA, voert DOS inmiddels de ranglijst aan met 2 punten voorsprong op het team van TZ uit Maartensdijk. En laat de wedstrijd DOS – TZ nu juist de laatste veldwedstrijd zijn van de eerste seizoenshelft.
Dus wil je nog een leuke korfbal streekderby zien? Kom dan as zaterdag 23 oktober om 15:30 uur naar de velden van DOS aan de Pr. Christinastraat in Westbroek.