DOS wint, maar niet oogstrelend

DOS had na de zeperd van vorige week tegen Dindoa, nog wel wat goed te maken richting de trouwe supportersschare uit Westbroek. Met winst op één van de naaste concurrenten KVA uit Amstelveen, is het team uit Westbroek alleen op punten nog bij te halen door buurman TZ uit Maartensdijk.

Het team van KVA had zich vooraf al neergelegd bij het kampioenschap van DOS en trad aan met meerdere A-junioren om deze ervaring op te laten doen. Zowel de harde wind als het niet oogstrelende spel van beide ploegen, maakte er niet één van de meest spectaculaire wedstrijden van. En er waren dan ook maar weinig ballen die de korf wisten te vinden.

De ervaren ploeg uit Westbroek weet wel, dat er na de 12-15 zege in Amstelveen, op zaterdag 11 juni een feestje in het verschiet ligt om dan ook de promotie op het veld naar de Hoofdklasse te vieren. DOS speelt dan thuis om 15.30 uur tegen het Kampense DOS.

Doelpuntenmakers: Robin de Rooij 3, Mathijs de Rooij 3, Jeroen Groot 2, Linda Nap 2, Annick Stokhof 2, Eline Geurtsen 1, Marloes van Ettikhoven 1, Tim Nap 1.