DOS wint ruim van Antilopen

Door de playoff wedstrijden in de zaal, die door DOS met een kampioenschap waren afgesloten, was het voor het team uit Westbroek niet mogelijk om zich goed voor te bereiden op de 2e helft van het veld seizoen. Vorige week nog in de zaal en zaterdag al direct gevolgd door de eerste veldwedstrijd.

Op bezoek kwam het team van Antilopen uit Leusden. Antilopen heeft zich inmiddels in de poule al veilig gespeeld als een constante middenmoter. DOS daarentegen, wil als koploper, na het kampioenschap in de zaal, ook graag het kampioenschap op het veld behalen. Om ook daar volgend seizoen in de hoofdklasse te kunnen aantreden.
Het werd een erg eenzijdig potje aan de Pr. Christinastraat in Westbroek. Ondanks dat DOS erg aan de wind moest wennen, werd het team van Antilopen aan alle kanten overlopen. Met een hele leuke 2e helft won DOS ruim met 24-10 en blijft daardoor koploper in de poule.

Doelpunten: Bob Gerritsen 4, Marloes van Ettikhoven 4, Eline Geurtsen 4, Linda Nap 4, Robin de Rooij 3, Mathijs de Rooij 2, Annick Stokhof 2 en Tim Nap 1.