DOS wint van ODIK met 18-23

Met een eenmalige afwezigheid van aanvoerder Tim Nap werd afgelopen zaterdag door DOS de wedstrijd tegen ODIK uit Barneveld afgewerkt. ODIK, een constante middenmoter, moet het dit seizoen voornamelijk hebben van de afstandsschoten. Het korte spel onder de korf laat nogal eens te wensen over.

DOS maakte hier dankbaar gebruik van. Ondanks dat ODIK redelijk bleef aanhaken had DOS de overhand in het duel met het team uit Barneveld. Het was dan ook leuk om te zien, dat ook vanaf de DOS kant, er veel gescoord werd door soms prachtige afstandsschoten.

ODIK kon na rust nog eenmaal in de buurt van DOS komen en bracht de spanning in de wedstrijd een moment terug. DOS herstelde zich snel na een rommelige periode en pakte direct weer een paar punten voorsprong. Daarnaast viel de man in vorm, Jeroen Groot, na een onnodige overtreding in de laatste minuut uit met een vervelende knieblessure.

Met volgende week zaterdag om 18:10 uur in Maartensdijk, de topper tegen de nummer 1 Avanti op het programma is er toch nog wat werk aan de winkel in Westbroek.

Doelpuntenmakers: Mathijs de Rooij 7, Robin de Rooij 5, Jeroen Groot 4, Bob Gerritsen 3, Annick Stokhof 1, Floyd van Keulen 1, Linda Nap 1, Lisa Rademakers 1.