Iwan Hazendonk nieuwe hoofdtrainer ckv DOS (W)

Iwan Hazendonk (40) wordt met ingang van het seizoen 2023-2024 hoofdtrainer/coach van de selectie van DOS. DOS en Iwan bereikten overeenstemming over een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen. Iwan volgt Maarten van Brenk op die DOS de afgelopen vier seizoenen DOS heeft getraind.

Voorzitter van de Technische Commissie Wilco de Rooij had Iwan hoog op zijn verlanglijstje staan. Met zijn ervaring van zowel speler als trainer in de Korballeague bij onder andere AW/DTV heeft hij een toegevoegde waarde voor de gehele selectie van DOS. “In de gesprekken met zowel de Technische Commissie als een afvaardiging van de spelersgroep bleek dat Iwan zijn aanpak goed aansluit bij de wens en visie van DOS. Hij gaat vooral uit van de eigen kwaliteit van de spelers en team en werkt van daaruit aan verbeteringen”.

Iwan is nu voor het derde seizoen coach van de selectie van Woudenberg, waar hij deze zomer stopt. Hij richt zich op het goed afronden van dit seizoen, maar kijkt ook uit naar de nieuwe uitdaging die na de zomer in Westbroek op hem wacht. Voor DOS geldt hetzelfde. In de competitie draait DOS als promovendus in de Hoofdklasse bovenin mee en wil men de competitie zo goed mogelijk afronden. In de prettige wetenschap dat er na de zomer een goede opvolger voor de huidige succesvolle coach voor de groep staat.