Jasper van Peursem nieuwe trainer/coach DOS (W) 2

Voor het komend seizoen wordt Jasper van Peursem trainer/coach van het 2e seniorenteam van DOS. Jasper is nu nog trainer van EKVA 1 uit Almere.

De afgelopen periode hebben meerdere gesprekken plaatsgevonden tussen de Technische Commissie en Jasper, waarvan het laatste gesprek in aanwezigheid was de spelersgroep. Na een eensluidend positief advies, heeft het bestuur van DOS ingestemd met de benoeming. Wilco de Rooij is namens de TC blij met de benoeming en aanstelling van Jasper “Jasper zijn ideeën over het korfbalspel sluiten goed aan over hoe wij willen korfballen. Daarnaast vindt hij sfeer en teamwork erg belangrijk en dat kan DOS hem bieden”.

Jasper is woonachtig in Vinkeveen en groeide als korfballer op bij de plaatselijke korfbalclub De Vinken. Een blessure betekende een einde van zijn actieve korfbalactiviteiten, maar juist een start van zijn trainersloopbaan. Via De Vinken 2 en THOR 1, is hij dit seizoen actief als hoofdcoach van EKVA uit Almere.

“DOS Westbroek is voor mij een geweldige kans om door te groeien, zeker in de samenwerking met Maarten van Brenk als hoofdtrainer. Ik ben ervan overtuigd dat we een gezellig jaar tegemoet gaan, waarin we elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking komend seizoen met de selectie!” zo introduceert Jasper zijn verwachtingen.

De trainersstaf rond de beide selectieteams is hiermee rond voor komend seizoen, waarin Maarten van Brenk aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de Westbroekse selectie start.

Bestuur en TC zijn heel blij met de komst van Jasper en dit wordt gedeeld door de spelersgroep. Het is op dit moment niet duidelijk wanneer later dit seizoen de contract ondertekening plaatsvindt.