Maarten van Brenk en DOS (W) gaan vierde seizoen met elkaar in.

Maarten van Brenk is ook volgend seizoen hoofdtrainer/coach van DOS. Hij begint daarmee aan zijn vierde seizoen bij de Westbroekse korfballers.

Waar de eerste twee seizoenen vanwege het corona virus halverwege stopten, lijkt het huidige derde seizoen, met enige aanpassingen, wel te kunnen worden afgerond. Tot nog toe verloopt het seizoen succesvol, want zowel op het veld als in de zaal bezet DOS de koppositie in de Overgangsklasse. DOS doet dat met overtuigend spel, en juist dat was één van de uitdagingen die Maarten vorig jaar benoemde voor dit seizoen. Hij is blij met deze ontwikkeling en ziet dat als een belangrijk onderdeel van het team om zich te blijven verbeteren.

Voorzitter van de Technische Commissie Wilco de Rooij is blij met het aanblijven van Van Brenk: “De samenwerking met Maarten verloopt prettig en is intensief. Hij is een korfbaldier pur sang en brengt de spelers nog steeds stapjes verder. Individueel, maar ook als team met bijvoorbeeld meer variatie in spelstijlen”. Het verbaasde hem dan ook niet dat de voltallige spelersgroep graag langer met Maarten door wilde gaan.

De komende weken wacht er nog een mooi slot van de zaalcompetitie met playoff wedstrijden om promotie naar de Hoofdklasse.