Maarten van Brenk langer als hoofdtrainer aan DOS (W) verbonden

DOS en hoofdcoach Maarten van Brenk hebben het huidige contract verlengd. Dit betekent dat Maarten na de zomer aan zijn derde seizoen begint met daarbij nog een optie voor een vierde seizoen. De eerste twee seizoenen kenden onderbrekingen vanwege het corona virus, maar spelers en coach zijn zeker nog niet op elkaar uitgekeken. Sterker nog, bij beiden is er een grote drijfveer om het komend seizoen nu eindelijk in een hopelijk volledig competitie de ambities te verwezenlijken.

Bestuurslid technische zaken Wilco de Rooij is blij met het aanblijven van Van Brenk: “Maarten en ik werken op een prettige manier samen en bespreken ook meerdere zaken dan alleen over DOS 1. Hij is een trainer met een geweldige kennis en passie voor korfbal en kan onze spelers zeker nog verder brengen”.

Maarten sluit zich daarbij volledig aan. Het gevoel aan iets begonnen te zijn wat nog niet af is speelt bij hem ook: “Ik zie als winstpunten om de jonge –maar toch al ervaren- selectiespelers nog meer tot eigen inzichten te laten komen. Met dat gekoppeld aan een stukje gogme, kunnen we nog een stapje omhoog zetten. Ik heb daar enorm veel zin in en ook de groep heeft aangegeven dit traject graag verder mij aan te gaan”.

Dat traject start wat hem betreft al eerder dan volgend seizoen. Want alhoewel de zaalcompetitie dit seizoen helaas geen doorgang vindt, is de hoop dat er op het veld wel weer kan worden gekorfbald. DOS verdedigt daar een mooie tweede plek in de Overgangsklasse en wil in april het tweede deel van de veldcompetitie een goed vervolg geven.