Nieuwe poule indeling DOS 1 en 2 en aangepaste promotie/degradatie

De zaalcompetitie start zaterdag 5 februari ook weer voor DOS 1 en 2. Zij spelen in nieuwe poules van 4 teams een volledige competitie. Dat zijn dus zes wedstrijden.
Voor deze poules is er ook een nieuwe promotie en degradatie regeling door het KNKV opgesteld. Indien van toepassing voor DOS 1 en 2 dan worden deze wedstrijden gespeeld op zaterdag 9 en 16 april (een thuis- en een uitwedstrijd).
DOS 1 komt uit in een poule met SKF, ZKC’19 en DOS Kampen. Hieronder de promotie/degradatieregeling
Overgangsklasse (8 poules van 4)

  1. De nummers 1 spelen tegen de nummers 2 van de andere poule uit hun oorspronkelijke poule (Bo2). De winnaars gaan naar de hoofdklasse, de verliezers blijven in de overgangsklasse.
  2. De nummers 3 blijven in de overgangsklasse.
  3. De nummers 4 spelen tegen de nummer 4 uit hun oorspronkelijke poule (Bo2). De winnaars blijven in de overgangsklasse, de verliezers gaan naar de eerste klasse.

===================================================================

DOS 2 komt uit in een poule met OVVO3, DVO/Accounter 4 en ZKC’19 2. Hieronder de promotie/degradatieregeling
Reserve 1e klasse (15 poules van 4)

  1. De nummers 1 spelen tegen de nummers 1 uit hun oorspronkelijke poule (Bo2). De winnaars gaan naar de reserve overgangsklasse. De beste vier verliezers op basis positie en resultaten vanuit de reguliere competitie gaan naar de reserve overgangsklasse. De overige verliezers blijven in de reserve 1e klasse.
  2. De nummers 2 blijven inde reserve 1e klasse.
  3. De nummers 3 spelen tegen de nummers 4 uit hun oorspronkelijke poule (Bo2). De winnaars blijven in de reserve 1e klasse. De verliezers gaan naar de reserve 2e klasse.