Oproep: social media & website-commissie!

Wij vinden het leuk om foto’s die gemaakt zijn van onze leden tijdens wedstrijden of activiteiten van DOS met jullie te delen via sociale media of te plaatsen op onze website. Nu is ons social media – & websitecommissie niet bij iedere wedstrijd aanwezig, toch ontvangen wij héél graag leuke foto’s en video’s om te delen op de social media kanalen.

Heb je zelf leuke foto’s gemaakt? Dan ontvangen wij deze heel graag. Ze kunnen gestuurd worden per mail naar info@dos-westbroek.nl of via Whatsapp naar 0643761454 (Lisa Rademakers)

Vind jij het leuk om wat vaker te helpen met social media, foto’s of de website? Wij zijn op zoek naar mensen die in de commissie willen. Taakverdeling kunnen we zó inrichten dat iedereen doet wat hij/zij leuk vindt! Laat even weten als je meer wilt weten of interesse hebt door te mailen naar info@dos-westbroek.nl of door een berichtje te sturen naar Lisa; 0643761454.

Oproep website & social media DOS Westbroek

Belangrijk:

Mochten jij en/of je kind nou absoluut niet op de foto geplaatst willen worden op de site of de social kanalen, dan dien je dit even schriftelijk door te geven door een mail te sturen naar info@dos-westbroek.nl. Dan kunnen we dit registeren!