Startweekend 7 & 8 september

Wil jij samen met leeftijdgenootjes sporten? Kom dan korfballen bij korfbalvereniging DOS in Westbroek. Wil je weten wat korfbal is? Op 7 en 8 september ben je van harte welkom op ons korfbalveld om met ons en de korfbalsport kennis te maken.

Vrijdagmiddag beginnen we een gezellige middag voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Direct uit school mag je naar het korfbalveld komen. We doen dan spelletjes die allemaal iets met korfbal te maken hebben.

Vanaf 19.30 uur is er een korfbalclinic voor alle belangstellenden, groot en klein. Onze hoofdtrainers leren jullie de basisbeginselen van het korfbal. Spelers van DOS 1 en DOS 2 zijn aanwezig om jullie daarbij te helpen.

Zaterdag 8 september zijn er de hele dag door korfbalwedstrijden. Om 9.45 uur start de eerste jeugdwedstrijd en om 15.30 uur begint de laatste wedstrijd van DOS 1.

Het is altijd heel gezellig als er veel mensen zijn die de teams komen aanmoedigen. Aansluitend aan de wedstrijden kan iedereen blijven voor een hapje en een drankje. ’s Avonds is er een gezellig feestje in het clubhuis met lekkere muziek.

Lijkt korfballen jou wel een leuke sport kom dan bij ons langs tijdens het startweekend. Kun je niet dit weekend? Geen enkel probleem. Neem dan gerust contact met ons op via info@dos-westbroek.nl of kom kijken tijdens de trainingen of bij een wedstrijd.

Klik hier om je aan te melden voor de spelletjesmiddag op 7 september

Uitnodiging Startweekend DOS