Stefan Gringhuis nieuwe trainer/coach DOS (W) 2

Stefan Gringhuis nieuwe trainer/coach DOS (W) 2

Voor het komend seizoen wordt Stefan Gringhuis trainer/coach van het 2e seniorenteam van DOS. Stefan is nu nog trainer van Kinderdijk 2 in Alblasserdam.

De afgelopen weken zijn drie gesprekken gevoerd tussen de Technische Commissie en Stefan, waarvan het laatste gesprek in aanwezigheid was de spelersgroep. Na een eensluidend positief advies, heeft het bestuur van DOS ingestemd met de benoeming. Wilco de Rooij is namens de TC blij met de benoeming en aanstelling van Stefan.

De roots van Stefan liggen in het Westland. Hij groeide als korfballer op bij Maassluis. Als trainer heeft hij onder andere bij Valto, Dijkvogels en Oranje Nassau gewerkt en de laatste twee seizoenen als trainer/coach van Kinderdijk 2.

Stefan woont inmiddels in Maarsen en wil graag dichter bij huis aan de slag. DOS kwam precies op het goede moment. Bij DOS wil hij zich graag verder ontwikkelen als trainer en hij kijkt uit naar de samenwerking.

De trainersstaf rond de beide selectieteams is hiermee rond voor komend seizoen, waarin Andreas van Grootheest aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van de Westbroekse selectie start.

Bestuur en TC zijn heel blij dat nu richting spelersgroep al duidelijkheid kan worden verschaft en is ervan overtuigd dat er een gemotiveerd en deskundig team voor de selectie staat. Later deze maand vindt in aanwezigheid van de spelersgroep de contractondertekening plaats.