Stefan Gringhuis stopt einde seizoen bij DOS (W) 2

Stefan Gringhuis heeft aan de Technische Commissie van DOS te kennen gegeven aan het einde van het seizoen te stoppen als trainer/coach van DOS 2. De combinatie van werk, privé en trainen/coachen van DOS 2 ligt hieraan ten grondslag.

“Met pijn in het hart” gaf Stefan aan tijdens het gesprek, maar hij merkte dat het de afgelopen maanden steeds lastiger werd en hij soms tijd te kort kwam om zich maximaal in te zetten voor DOS.

De spelersgroep en TC wilden graag met Stefan verder en ook zelf geeft hij aan een hele goeie samenwerking met het team te hebben. “In mijn trainersloopbaan heb ik nergens een dergelijke klik gehad als met de spelers van DOS !”.

Voorzitter van de TC, Wilco de Rooij zag het al een klein beetje aankomen. Ook hij zag dat Stefan vanwege een drukke baan en de aandacht voor zijn zoontje in de knel kwam qua tijd. “Wij vinden het erg jammer, maar Stefan maakt de enige juiste keuze. Privé en werk zijn belangrijker dan korfbal”.

De TC gaat op zoek naar een geschikte opvolger als trainer/coach voor het 2e seniorenteam. Het team draait zowel in de zaal als op het veld bovenin de reserve 1e klasse mee. De nieuwe trainer/coach werkt nauw samen met hoofdtrainer Maarten van Brenk.