Stem op DOS tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Wij mogen ook dit jaar weer mee doen met de Rabobank Clubkas Campagne dit kan best oplopen tot een leuk bedrag voor onze vereniging. Mede door dit soort acties kunnen wij contributie laag houden en leuke dingen organiseren voor onze leden.

Hoe gaat het stemmen in zijn werk?

Tijdens de Clubkas Campagne kunnen leden van de Rabobank Gooi en Vechtstreek stemmen. Zij hebben hiervoor een unieke code ontvangen van de bank waarmee ze vanaf dinsdag 5 maart tot en met maandag 25 maart 2019 online hun stem kunnen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Ga voor het stemmen op CKV DOS Westbroek naar de volgend pagina https://www.clubkascampagne.nl/gvs/clubkascampagne/clubs-kiezen

Let op: klanten zijn niet automatisch leden. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kon je tot en met 1 februari 2019 lid worden om mee te mogen stemmen tijdens de campagne.  Nog geen lid dan kan je helaas dit jaar niet mee stemmen maar wellicht volgende keer wel.

Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag van €836 in ontvangst mogen nemen zal heel fijn zijn als we dit jaar weer zo’n mooi bedrag zouden mogen ontvangen.

We hebben u hulp dus hard nodig! Stem dus op DOS