Stephan Cinjee nieuwe trainer/coach DOS (W) 2

Voor het komend seizoen wordt Stephan Cinjee trainer/coach van het 2e seniorenteam van DOS.

De afgelopen week is na een gesprek tussen de Technische Commissie en Stephan de benoeming in een stroomversnelling geraakt. Beide partijen hadden een goed gevoel en na een positief advies van de TC, heeft het bestuur van DOS ingestemd met de benoeming. Wilco de Rooij is namens de TC blij met de benoeming en aanstelling van Stephan “Ik had Stephan al eerder gesproken, maar toen wilde hij toch nog weer als actief speler aan de gang. Helaas voor Stephan gooide een blessure roet in het eten. Wij waren nog steeds op zoek en hadden elkaar snel gevonden. Wij zien in Stephan een welkome aanvulling voor de technische staf voor de selectie van DOS”.

Stephan is woonachtig in Zeist en groeide als korfballer op bij de plaatselijke korfbalclub RDZ waar hij meerdere jaren in het eerste team korfbalde. De afgelopen seizoenen heeft zij zich meer toegelegd op het trainersvak en is hij als hoofdcoach actief geweest bij RDZ en Koveni uit Nieuwegein.

“DOS Westbroek is voor mij een mooie kans om door te groeien, zeker in de samenwerking met Maarten van Brenk als hoofdtrainer. Ik ben ervan overtuigd dat we een gezellig jaar tegemoet gaan, waarin we elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking komend seizoen met de selectie!” zo geeft Stephan zijn verwachtingen weer.

De trainersstaf rond de beide selectieteams is hiermee rond voor komend seizoen, waarin Maarten van Brenk aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van de Westbroekse selectie start. Hij wordt daarbij geassisteerd door Jannie van der Vaart en Stephan Cinjee.

Bestuur en TC zijn heel blij met de komst van Stephan en dit wordt gedeeld door de spelersgroep. Op de foto het moment van de contractondertekening.