Supporters, bedankt!

Lieve supporters,

Via deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor de steun afgelopen seizoen en vorige week zaterdag in Pijnacker. Na enkele dagen heeft de teleurstelling van het mislopen van promotie plaatsgemaakt voor trots. Trots op de winst, het seizoen, het team, de selectie, maar ook op de club en jullie als supporters. Het was een geweldige ervaring om een wedstrijd op dit niveau te mogen spelen met een kleine vereniging als DOS. We sluiten het zaalseizoen af met 24 punten uit 14 wedstrijden, en dat is een mega prestatie. Een prestatie die zonder onze trouwe supporters niet haalbaar zou zijn geweest.

Wij zien de winst van afgelopen zaterdag met de ambiance en beleving zowel op als naast het veld als een kroon op ons seizoen.

Daarvoor willen we jullie allemaal bedanken!

Het veldseizoen staat alweer voor de deur en onze eerste trainingen zitten er al op. Er is nog genoeg om voor te spelen, namelijk: Promotie. We staan hier momenteel één plek van verwijderd, en hopen daarom ook buiten op jullie steun!

13 mei staat de eerste thuiswedstrijd op het programma, directe concurrent Fiks is dan de tegenstander. Zijn jullie er weer bij?

Groetjes
DOS 1