TC zoekt contactpersoon voor 3e en midweek

Wij zijn op zoek naar iemand die onze technische commissie komt versterken in de rol van contactpersoon voor de seniorenteams 3 en midweek. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Als contactpersoon ben je het eerste aanspreekpunt voor deze beide teams rond technische zaken. Dit contact loopt bij de teams via een trainer of anders via het aanspreekpunt van het team. Je hoeft zelf geen jarenlange achtergrond als korfballer te hebben, want een frisse blik kan juist helpen! Het hoofddoel is om contact te onderhouden met de teams over wat er speelt binnen een team en waar behoefte aan is. Indien een team ergens vragen over heeft of ergens niet uitkomt, sluit jij de benodigde acties kort met de verantwoordelijke mensen of pak je het op met de andere mensen uit de TC. Je bent dus vooral actief als relatiebeheerder.

Wie zijn wij?
Wij zijn de technische commissie en zijn verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de senioren teams binnen onze mooie vereniging. Wij zijn ambitieus als club maar hebben ook het doel dat een ieder met plezier kan korfballen in een team dat bij hem of haar past. Als commissie vergaderen we normaliter 1x in de 6 weken.

Wie ben jij?
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent enthousiast;
• Je hebt affiniteit met Korfbal en onze club (dat kan dus ook als ouder van een kind);
• Je draagt onze vereniging een warm hart toe.

Wat krijg je ervoor terug?
• Een plek in een leuke commissie die het beste voor heeft met de club;
• Een jaarlijks etentje;
• Het is onbetaald, maar niet onbeloond (waardering is ook een beloning);

Geïnteresseerd?
Ben je enthousiast geworden of wil je graag meer weten? Laat het ons dan weten of spreek je ons een keertje aan. Je kan ons ook altijd bellen of appen op 06-51130889 (Wilco), 06-46312887 (Marieke) of mail ons gerust tc@dos-westbroek.nl.