Tim Houtman kiest voor DOS

Tim Houtman komt volgend seizoen de selectie van DOS versterken. De huidige aanvoerder van Nova kiest bewust voor een volgende stap in zijn korfbalcarrière.

Na een training met het team en gesprek met trainer en TC was Tim ervan overtuigd dat DOS de juiste club is voor deze stap. DOS is blij om deze talentvolle speler toe te kunnen voegen aan haar selectie. Trainer Iwan Hazendonk: “Fijn dat een gemotiveerde jonge speler onze selectie komt versterken. Tim is pas 24 en wij zien voldoende mogelijkheden dat hij zich bij DOS verder kan ontwikkelen.”

Tim stelt zichzelf alvast kort even voor:

“Mijn naam is Tim Houtman en ik zal komend(e) seizoen(en) de selectie van DOS versterken. Ik heb veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik zou mezelf in het veld omschrijven als gedreven, leergierig en een flexibele speler.

Toen ik ging meetrainen werd ik gelijk erg open ontvangen en hierdoor voelde ik me direct welkom. Ik kijk ontzettend uit naar de komende tijd en ben benieuwd hoe mijn korfbalcarrière zich verder zal ontwikkelen”.

De Technische Commissie van DOS is blij dat Tim vanaf komend seizoen speler is van de Westbroekse selectie. Wij heten Tim van harte welkom en wensen hem veel succes en korfbalplezier toe.