Valse start komt DOS niet meer te boven.

De laatste wedstrijd voor het begin van de zaalcompetitie wilde DOS kostte wat het kost, twee punten bijschrijven. Alleen een erg matige start van de wedstrijd kwam het team uit Westbroek niet meer te boven.

Na zes minuten spelen keek men al naar een 0-5 achterstand. De hekkensluiter, Avanti uit Pijnacker, startte weergaloos. DOS stond erbij en keek er naar. Een erg onrustig DOS bleef maar aanvallen maar de ballen vielen er gewoon niet in. Avanti daarentegen speelde rustig en gedisciplineerd en benutte elke kans van waar ze ook op het veld stonden.
Bij rust was er nog een verschil van vier punten (7-11) en dacht DOS in de tweede helft nog dichterbij te kunnen komen. Maar het verschil werd nooit kleiner dan drie doelpunten. De echte overtuiging en scherpte was er deze wedstrijd helaas niet.
Door de laatste tien minuten alles op de aanval te gooien hoopte DOS het tij nog te kunnen keren, maar jammer genoeg zonder succes. De eerste zes minuten doen DOS uiteindelijk de das om en gaat Avanti, met twee meer dan verdiende punten (16-21) terug naar Pijnacker.

DOS gaat zich nu voorbereiden op de zaalcompetitie. Na enkele trainingen en oefenwedstrijden start DOS op zaterdag 26 november de zaalcompetitie met een uitwedstrijd tegen Pernix in Leiden.

Doelpuntenmakers: Jeroen Groot 3, Tim Nap 3, Lisa Rademakers 3, Robin de Rooij 2, Mathijs de Rooij 2, Linda Nap 1, Frank Dijkstra 1 en Annick Stokhof 1.