Wie is er al lid van Rabobank Gooi en Vechtstreek?

Wij mogen ook dit jaar weer mee doen met de Rabobank Clubkas Campagne dit kan best oplopen tot een leuk bedrag voor onze vereniging. Mede door dit soort acties kunnen wij contributie laag houden en leuke dingen organiseren voor onze leden.

Maar let op!!! alleen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek mogen stemmen. Lid worden kan gratis maar moet voor 1 februari via de volgende link . Zijn jullie als trouwe DOS volgers klant bij Rabobank Gooi en Vechtstreek dan kunnen jullie straks in maart op ons stemmen maar alleen als jullie lid zijn.

Hoe gaat het stemmen straks in zijn werk?

Tijdens de Clubkas Campagne kunnen leden van de Rabobank Gooi en Vechtstreek stemmen. Zij ontvangen hiervoor van de bank een unieke code waarmee ze van dinsdag 5 maart tot en met maandag 25 maart 2019 online hun stem kunnen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Let op: klanten zijn niet automatisch leden. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 1 februari 2019 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website https://www.rabobank.nl/lokale-bank/gooi-en-vechtstreek/uw-lidmaatschap/ onder het blok ‘De voordelen van het lidmaatschap’.

Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag van €836 in ontvangst mogen nemen zal heel fijn zijn als we dit jaar weer zo’n mooi bedrag zouden mogen ontvangen.

We hebben u hulp dus hard nodig!