Word jij onze nieuwe Teammanager?

Wil jij dicht bij onze toppers in de Hoofdklasse zijn? Dan zoeken we jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een teammanager voor DOS 1. Zoals je weet speelt DOS 1 dit jaar in zowel de zaal als op het veld in de Hoofdklasse! Het op één na hoogste niveau van Nederland! Hoe leuk is het om onderdeel uit te maken van het begeleidingsteam van deze spelersgroep! Wat doet een Teammanager? Als teammanager regel jij een aantal belangrijke zaken rondom de wedstrijden. Zo neem je voorafgaand aan de wedstrijd met de scheidsrechters het digitale wedstrijdformulier door, je verzorgt in de zaal de wisselformulieren voor de jurytafel, je verdeelt een aantal taken onder de spelers (wie is verantwoordelijk voor de bidons, de ballen, de shirts e.d.), je zorgt voor een pleistertje waar nodig en verder heb je alle ruimte om de functie zelf in te vullen.

Wat krijg je er voor terug? Je zit naast de trainers in de dugout of op de bank in de sporthal op een eerste rang plek. Je krijgt veel waardering van de spelers en trainers Je krijgt kleding van de vereniging. Je gaat mee op de selectiefoto

Heb je hierin interesse?Neem dan snel contact op met iemand van de TC. Het is ook heel goed mogelijk om deze functie samen met iemand uit te voeren in duo-verband.